Tapahtumat
Vuohensaaressa tapahtuu!

Tapahtumat 2019


Vuohensaaren kesäteatteri

Myrskyluodon Maija

Vuohensaaren kesäteatteri esittää kesällä 2019 Myrskyluodon Maijan.

Myrskyluodon Maija on kotimainen musikaali selviytymisestä, elinikäisestä rakkaudesta ja elämästä luonnon sylissä. Nuori Maija naitetaan kalastaja Jannelle ja aviopari asettuu asumaan karulle Myrskyluodolle. Maijalla on kuitenkin onnea; hän saa hyvän miehen. Jannen ja Maijan avioliitosta kehkeytyy suuri rakkaustarina, johon mahtuu niin menetyksiä kuin onnen hetkiä. Tarina muistuttaa nykykatsojaa monista kadotetuista asioista; elämää Myrskyluodolla sävyttää vahva kosketus luontoon ja välillä niukkuus jalostuu rikkaudeksi.

Katso kaikki esitysjankohdat ja osta liput täältä.

Muista, että voit tilata teatterin väliaikatarjoilut etukäteen. 


Kesäjoogaa Vuohensaaressa

Heinäkuussa tiistaisin klo 17-18.30 joogataan Anna Mannisen johdolla. Jooga harjoitukset sopivat kaikentasoisille joogaajille. Se harjoittaa kehon ja mielen tasapainoa, liikkuvuutta, hengitystä, vahvistusta, virtaavuutta, joustavuutta ja rentoutusta. 

Joogan hinta on 10 € / kerta ja maksu suoritetaan ohjaajalle paikan päällä. Hintaan sisältyy kahvi/tee/jäätelo (arvo n. 2 €) Vuohensaaren kahviosta. 

Otathan mukaasi alustan ja huovan. 
Lisätietoja anna.manninen@gmail.com 


Suosittu KesäDance Vuohensaaressa!

Suosittu KesäDance tulee taas Vuohensaareen! Kesäkuussa maanantaisin klo 18-19 pääsee viihtymään ja kohottamaan kuntoa Salon Gym & Fitness Centerin johdolla. 

Jumpan hinta on 5 € / kerta ja maksu suoritetaan ohjaajalle paikan päällä tasarahalla tai liikuntasetelillä. Tervetuloa jumppaamaan!


M.Sportin kesäjumpat Vuohensaaressa! 

M.Sport liikuttaa taas ensi kesänä innokkaita jumpaajia Vuohensaaressa tiistai-illat 14.5 - 25.6 sekä taas elokuussa. Elokuun ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. 

M.Sportin tiistai jumpat:

  • klo 17.00 Tavis humppajumppaa
  • klo 17.45 Suomijumppa
  • klo 18.35 Barre
  • klo 19.30 - 20.30 Yinjooga

Hinta:

  • 45 / 60 min 7€ / Seniorit 5€
  • 2 jumppaa 12€
  • 3 jumppaa 15€
  • Koko ilta 20€

Tervetuloa jumppaamaan!


Päivitämme tapahtumia sivuillemme jatkuvasti. Seuraa sivuja ja ole ajantasalla Vuohensaaren mielenkiintoisista tapahtumista! Lisätietoja tapahtumista löydät myös Facebook sivuiltamme.

Katso myös Salon muut tapahtumat Salon tapahtumakalenterista