Uutiset
Ajankohtaista Vuohensaaresta

Syyskuussa kahvilamme on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18. Majoittujat ovat tervetulleita koko syyskuun ajan, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Soitto vain numeroon 02 7312651, niin kerromme ohjeet majoittumiseen.

Kahvilamme on toukokuun ajan avoinna viikonloppuisin klo 10-18. 1.6 alkaen kahvila on päivittäin avoinna klo 10-20 juhannukseen saakka, jonka jälkeen pidennämme aukioloja.

Kahvilamme on avoinna tulevana viikonloppuna (16.-17.5.) lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Tuoleja ja pöytiä emme voi tilanteesta johtuen tuoda terassille, mutta take away listalta on mahdollista ostaa mukaan nautittavaksi niin kahvia, pullaa kuin ruoka-annoksiakin.

Kahvilamme on avoinna äitienpäiväviikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Tuoleja ja pöytiä emme voi tilanteesta johtuen tuoda terassille, mutta take away listalta on mahdollista ostaa mukaan nautittavaksi niin kahvia, pullaa kuin ruoka-annoksiakin.

Poikkeukselliset ajat vaativat meiltä myös poikkeuksellisia ratkaisuja. Siispä kahvilastamme saa mukaan nautittavaksi kahvia, pullaa sekä muuta pientä purtavaa. Take away annoksia myös isompaan nälkään. Tutustu valikoimaan alta.

Majoittuminen leirintäalueellamme onnistuu taas 30.4. alkaen. Alueeltamme löytyy kymmenen tunnelmallista majoitushuonetta / mökkiä aina yhden hengen huoneesta kuuden hengen huoneeseen. Tutustu majoitushuoneisiimme täältä.

Kahvila on avoinna vappuviikonloppuna 1.-3.5. perjantaista sunnuntaihin klo 12-18. Tuoleja ja pöytiä emme voi tilanteesta johtuen tuoda terassille, mutta mukaan voi ostaa ainakin kahvia ja munkkia! Mikäs sen mukavampaa, kuin napata kahvilasta mukaan kahvit sekä munkit ja ne nauttia omassa rauhassa meren äärellä. 🌞