Uutiset

Ajankohtaista Vuohensaaresta

Kesä lähestyy hurjaa vauhtia ja avaamme ovemme jälleen toukokuusta alkaen. Tarkemmat aukioloajat ilmoitamme myöhemmin keväällä.

Syksy on saapunut Vuohensaareen ja nyt haluammekin kiittää kahvilan asiakkaitamme kuluneesta kaudesta! Vaikka tämä vuosi onkin ollut poikkeuksellinen, saimme viettää taas kanssanne upean kesän. Odotamme innolla ensi kautta ja sitä, mitä kaikkea se tuokaan mukanaan.

Syyskuussa kahvilamme on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18. Majoittujat ovat tervetulleita koko syyskuun ajan, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Soitto vain numeroon 02 7312651, niin kerromme ohjeet majoittumiseen.

Kahvilamme on toukokuun ajan avoinna viikonloppuisin klo 10-18. 1.6 alkaen kahvila on päivittäin avoinna klo 10-20 juhannukseen saakka, jonka jälkeen pidennämme aukioloja.

Kahvilamme on avoinna tulevana viikonloppuna (16.-17.5.) lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Tuoleja ja pöytiä emme voi tilanteesta johtuen tuoda terassille, mutta take away listalta on mahdollista ostaa mukaan nautittavaksi niin kahvia, pullaa kuin ruoka-annoksiakin.