Uutiset

Ajankohtaista Vuohensaaresta

Oletko sinä etsimämme kesätyöntekijä? Etsimme tulevalle kesälle hyviä tyyppejä ilahduttamaan asiakkaitamme Vuohensaaren!

Etsimme tulevalle kaudelle kahvilatyöntekijöitä sekä siivoojaa.

Haluatko rentoutua ja kuunnella ulkoporeammeessa joen kohinaa? Jos vastasit kyllä, tutustu Merikarvialla sijaitsevaan lomamökki Joentörmään!

Vuohensaaren kahvila sulkee ovensa jälleen tältä kaudelta. Vuosi oli toistamiseen poikkeuksellinen, mutta olemme kiitollisia siitä, että saimme viettää tämänkin upean kesän ihanien asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Odotamme innolla taas seuraavaa kautta ja sitä, mitä se tuo mukanaan!

Vaikka kahvila sulkeekin ovensa, voivat karavaanarit yöpyä...

Tulevana viikonloppuna 11.-12.9. Vuohensaaressa järjestetään yksityistilaisuus. Tästä johtuen kahvila suljetaan lauantaina klo 17 ja sunnuntaina kahvila pidetään kokonaan kiinni. Yksityistilaisuus alkaa lauantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

Syksy saapuu hurjaa vauhtia myös Vuohensaareen!
Kahvilamme on avoinna syyskuussa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18.

Vuohensaarentien kunnostustyöt alkavat 7.6. tien korottamisella. Korotustöiden jälkeen tie asfaltoidaan Vuohensaarentien sillalle asti. Liikennöinti Vuohensaareen säilyy koko työmaan ajan, mutta liikenne ohjataan liikennevaloilla yhdelle kaistalle työmaan matkalta. Järjestelyt aiheuttavat jonkin verran jonoutumista. Kevyen liikenteen väylän...