Uutiset

Ajankohtaista Vuohensaaresta

Kahvilamme on avoinna äitienpäiväviikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Tuoleja ja pöytiä emme voi tilanteesta johtuen tuoda terassille, mutta take away listalta on mahdollista ostaa mukaan nautittavaksi niin kahvia, pullaa kuin ruoka-annoksiakin.

Poikkeukselliset ajat vaativat meiltä myös poikkeuksellisia ratkaisuja. Siispä kahvilastamme saa mukaan nautittavaksi kahvia, pullaa sekä muuta pientä purtavaa. Take away annoksia myös isompaan nälkään. Tutustu valikoimaan alta.

Majoittuminen leirintäalueellamme onnistuu taas 30.4. alkaen. Alueeltamme löytyy kymmenen tunnelmallista majoitushuonetta / mökkiä aina yhden hengen huoneesta kuuden hengen huoneeseen. Tutustu majoitushuoneisiimme täältä.

Kahvila on avoinna vappuviikonloppuna 1.-3.5. perjantaista sunnuntaihin klo 12-18. Tuoleja ja pöytiä emme voi tilanteesta johtuen tuoda terassille, mutta mukaan voi ostaa ainakin kahvia ja munkkia! Mikäs sen mukavampaa, kuin napata kahvilasta mukaan kahvit sekä munkit ja ne nauttia omassa rauhassa meren äärellä. 🌞

Vuohensaari on saanut paljon uutta ilmettä! Kahvilalle on rakennettu omat wc:t, parkkipaikalle on rakennut aita rajaamaan parkkipaikkaa ja nurmikkoaluetta sekä kahvilan terassille on tuotu myös uutta kalustusta!